Кои членове на семейството потенциално може да са изложени на риск от болестта на Фабри?

Можете да използвате Програмата за създаване на родословно дърво с болестта на Фабри, за да ви помогне да определите кой във вашето семейство може да е изложен на риск от болестта на Фабри.

Този инструмент е предназначен да се използва от вас или от някого с потвърдена диагноза за болестта на Фабри, като просто попълните вашето родословно дърво по най-добрия известен начин.

Няма значение дали има празнини в знанията ви за различните поколения или отдавна изгубени братовчеди, инструментът просто ще регистрира това, което знаете, и след това ще обозначи за вас тези, които може да са с риск от болестта на Фабри. Ако желаете, можете да помолите други членове на семейството да ви помогнат да попълните някои празнини.

Просто отговорете на въпросите по реда на появяването им и останалото ще бъде направено вместо вас. Ако направите грешка, можете да се върнете обратно и да промените предишните си отговори.

След като дървото бъде съставено, можете да щракнете върху бутона и вашите роднини с риск ще бъдат обозначени автоматично. След това може да изтеглите родословното си дърво за ваша лична справка и бъдеща употреба.

Програмата ще ви пита само за генетично свързани родини и вие трябва да добавяте в дървото само тези лица, защото само тези лица биха могли евентуално да имат предадена вашата мутация на Фабри. Това означава, че няма нужда да добавяте например партньори, доведени родители или осиновени лица на посочените лица.

МОЛЯ, обърнете внимание, че никой освен вас няма достъп до информацията в инструмента и тя няма да се съхранява или прехвърля към никакво външно лице или организация. Информацията е напълно ПОВЕРИТЕЛНА.

Щракнете тук, за да започнете създаването на вашето родословно дърво с болестта на Фабри.

Тази програма не се поддържа от мобилни устройства


Щракнете тук, за да прочетете инструкциите към Програмата за създаване на родословно дърво